Ανδρεαδάκη Σοφία – Αισθητικός

Γεννήθηκε στις 26-10-1993 στην Αθήνα.

2011-2013

  • Σπούδασε στο ΙΕΚ Ακμή απ’όπου απέσπασε την ειδικότητα «Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικός». Στην πτυχιακή της εργασία, ασχολήθηκε με την ακμή. Πιο συγκεκριμένα, μελέτησε τους τύπους, τις θεραπείες και τους τρόπους αποκατάστασης των ουλών της ακμής.
  • Πιστοποιήθηκε από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ), ως Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής.

2013-2014

  • Μετεκπαιδεύτηκε στην εφαρμογή laser και σε θεραπείες μικροδερμοαπόξεσης από το International Therapy Examination Council (ITEC), αποκτώντας τους τίτλους: Diploma in Laser and Intense Pulsed Light Treatments & Diploma in Microdermabrasion Treatments.
  • Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης εργάστηκε σε μεγάλη κλινική δερματολογίας και πλαστικής χειρουργικής. Εκπαιδεύτηκε στην εφαρμογή laser (αποτρίχωσης και ανάπλασης CO2), σε θεραπείες ιατρικής αισθητικής (μεσοθεραπεία και PRP) και στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους με επεμβατικές και μη μεθόδους. Μετά το πέρας της πρακτικής της άσκησης, συνέχισε την συνεργασία με την κλινική. Εστίασε το ενδιαφέρον της στον χειρισμό εξειδικευμένων ιατρικών μηχανήματων, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε μικροχειρουργικές επεμβάσεις και αναίμακτες λιποαναρροφήσεις.

2014-2018

  • Εργάστηκε σε πολυκλινική, όπου ήταν ιδρυτικό μέλος του νεοσύστατου τμήματος αισθητικής και ιατρικής αισθητικής και αργότερα επικεφαλής τμήματος, υπεύθηνη για την διεξαγωγή θεραπειών, την χρήση μηχανήματων και την εκπαίδευση νέων συνεργατών.

2018-σήμερα

  • Είναι ιδιοκτήτρια του ιατρείου The Youth Project, όπου είναι υπεύθυνη για όλες τις αισθητικές θεραπείες.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων αισθητικής ιατρικής και πλαστικής χειρουργικής, καθώς

και σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Είναι μέλος του INTERNATIONAL Beauty Therapy Association (CIDESCO).